Novi Sad
15.10.2012.
19:25 > 19:29
Humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za lečenje devetogodišnje Anđele Janković, koja ima tumor na mozgu, održaće se u sredu 17. oktobra u Maloj sali Spensa.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    16.10.2012 05:15
    Pitam se Pitam
    zasto uopste moramo da imamo humanitarne koncerte,molenja i donacije,zasto drzava ponizava roditelje,pacijente.Zar neko moze da ospori da ako zivimo u ovoj drzavi,ako radimo u ovoj drzavi,ako placamo takse i poreze ovoj alavoj drzavi,zar je nenormalno da nam ista drzava obezbedi i plati lecenje ,kakvo god to bilo.Ne,dovoljno je da burzoazija kaze nema sredstava u fondu ,da izmisle pravilnik ili zakon da bolest ne postoji ili nije na njihovom "cuvenom spisku"te da operu ruke i kazu nema lecenja,prikupite humanitarno pomoc roditelji pa lecite svoje dete.Za mene je to degradiranje coveka,pacijenta,ljudskog dostojanstva,a upravo to nama srbija priredjuje svaki dan u svakom segmentu nasih zivota.Zelim uspesno lecenje i brz oporavak ovoj devojcici ali da je imala srece da se rodi u normalnoj zemlji ,ne bi bilo ovako....
  • ccc

    15.10.2012 19:39
    Ko ne sluša ovu vrstu muzike, može samo da kupi ulaznicu... I na taj se način može pomoći. ja ću tako uraditi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna